greier ingen bruker

Emblem – liten, ny sak

En ny plugin.  Liten sak somsagt.

Den observante vil legge merke til at det har kommet til ett nytt innslag i venstre kolonne i kontrollpanelet; “Emblem”.

Dette er en type innlegg, emblem nærmere bestemt.  Det kan redigeres med tekst og bilder akkurat som et vanlig innlegg, men innholdet dukker aldri opp noen plass med mindre tag’en legges inn ett eller annet sted i ett eller flere innlegg eller sider.

Når et emblem lagres vil dets tag (Tag Kode) bli vist på høyre side, øverst ved siden av innleggseditoren.  Denne taggen kan så kopieres og legges inn i innlegg eller sider.  Den må skrives akkurat som den er vist, med venstre+høyre klammerparentes.

Hva emblem kan brukes til ?  Som emblem selvfølgelig.  Standard footer for innlegg f.eks.  Kommer ikke på så mye annet.  Tenkte jeg skulle bruke den til juledekorasjoner.  Sånn som her.

Selvfølgelig kunne jeg bare lagt inn dette bildet rett her i innlegget, men hvis jeg ville endre dette bildet (og/eller en tekst), alle steder der jeg hadde brukt det så er det enklere å bare endre emblemet …

Strevde litt med å finne ett enkelt ord som kunne brukes som betegnelse på dette her.  Først var det  gjenbruk, men det var så sidrompa og brun dunk liksom.  Dermed ble forslaget til cecilia redningen.

julepynt