Redigering av egne kommentarer …

… er nå oppgradert har fått en litt endret layout.  Det var igrunnen det hele.

 

Takk for oppmerksomheten :)

 

PS: evt. feilmeldinger bes avlevert her.

 
 
 
 

14 Responses

 1. Hei,

  En blogger som oppholder seg i utlandet, ønsker å gjøre oppmerksom på at Bloghog nå ser ut til å være forbudt område for alle utenfor Norge.

  Sitat:

  “Jeg har i grunnen godtatt at han utestenger oss utlendinger om natten, men nå gjør han det hele døgnet, og antagelig er han ikke klar over det selv.

  Dette er meldingen som kommer på skjermen for tiden:
  Forbidden
  You don’t have permission to access / on this server.
  Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.”

  Meldingen innløp 6. mai, men jeg så den ikke før i dag.

  1. Dashen har :

   – Bloghog -> Innstillinger – automatisk åpning/lukking for uinnloggede.
   – Bloghog -> IP-blokkeringsliste (etter område)

   Bare de som er på land(IP) listen får et tekstfelt å kommentere i.

   IP-blokkeringen ble implementert for å avspamme portalen.

   Kan dere sjekke om det skjer etter at du har endret land-paramtrene ?

    1. Danmark er inkludert pr. default, men det finnes en mulighet for at bloggerens IP adresse ikke er i bloghog-listen over danske IP adresser. Årsaken er at de IP listene som er tilgjengelige på nettet bare innkluderer ipadresser fra isp’ere (leverandører) som har mer enn et visst antall kunder. Denne nedregrensen varierer fra land til land. Hvis denne bloggeren er kunde hos en liten isp’er så kan han altså være udefinert for bloghog.

     Hvis du kan skaffe tilveie hans IP-adresse (send i melding) så kan jeg legge den til i listen. Er det over her tilfelle så skal det funke etterpå.

    1. Gjorde update av innlegget ditt og det er i orden i vk nå, men datoen på forsiden er fremdeles 27/5.

     Hvis du lager ett testinnlegg (med minst 500 tegn), uten noe copy-paste fra andre steder, fra scratch, publiserer og det passerer greit så må det være noe veldig sporadisk som skjedde da du publiserte innlegget.

     Hvis ikke testinnlegget viser i vk med en gang, så prøv med en update (husk å endre teksten litt), hvis det da virker så tror jeg jeg vet hvor det klikker. Hvis ikke så har sitet ditt fått en eller annen eksotisk sykdom eller kanskje bare kusma, spennende ! :)

      1. Gjorde update på “svar til en SP …” -innlegget, som superadmin (selvfølgelig) og da dukket det opp i vk. Umiddelbart vil jeg si at det ikke skulle bety noe som helst om teksten tastes eller kopieres inn i innleggseditoren, og heller ikke om update gjøres av bloggeier eller superadmin. Men erfaringen tilsier at man aldri skal si aldri i IT.

       Jeg har litt tett program i helgen men skal ta tak i dette så snart som mulig.

       1. Og på det siste jeg nettopp la ut, er det flere som ikke kommer inn og så skrev en dette: Den andre bloggen har både et dns-problem og et annet nettproblem…” og det er gresk for meg 😀 men jeg må jo si fra.

Legg igjen et svar