Viktig melding – Bloghog nedskalerer

Aktiviteten på denne portalen har i de siste månedene minket til noe om nærmer seg  et nullpunkt. Forståelig nok, utviklingen i sosiale medier tatt i betraktning.  Ingen gremmelse og no hard feelings.  Men, som “livbåt” etter VGB sin shutdown for noen år siden har den utspilt sin rolle.  Facebook o.a. har tatt fullstendig over.

Portalen legges ikke ned, domenet bloghog.no består, men undertegnede kan ikke lenger forsvare arbeidet med vedlikehold og ikke minst utgiftene til plassleie.  Der må det kuttes drastisk ned, og det vil bli gjort 28.sept. 2015 etter kl. 16:00.

De som har benyttet kontoen sin i år og enda ikke har forbrukt standardplassen på 100mB trenger ikke bry seg, deres kontoer vil ikke bli berørt.

De som IKKE har benyttet kontoen sin i år og enda ikke har forbrukt standardplassen på 100mB, men som allikevel vil beholde kontoen kan si ifra i kommentar under dette innlegget.  Gjøres ikke det vil disse kontoene bli slettet

De som har brukt plass utover dette har tre valg;

 1. Betale for den ekstra plassleien og fortsette
 2. Slette bilder for å redusere plassbruken til under 100mB (sletting av tekst har ingen innvirkning på det totale plassforbruket)
 3. Gi blaffen.

 

Velges det siste så vil de aktuelle kontoene bli slettet.

 

De som ikke vil fortsette med å ha bloghog konto kan via kontrollpanelet laste ned hele bloggen sin og så laste den opp på en annen wordpress-portal.

NB NB !!  For å få med bildene må den nedlastede bloggfilen lastes opp til en annen wordpress-portal innen 28. september 2015.

 

Takk for oppmerksomheten :)

 

 

3
 
 
 
 

10 Responses

 1. Er det en mulighet å kjøre en ren bloggportal der bloggen KAN ligge her, men også kan ligge der? Eller blir det for komplisert (kommentarer og sånn)? Slik at den som vil kan holde sitt eget domene og poste der, samtidig som posten dukker opp på blogghog med kommentarer og det hele? Problemet her er den nedadgående spiralen med de samme få menneskene som sier akkurat det vi vet at de vil si, og det er ikke morsomt. Det er kjedelig.

  Skål da.

  1. Jeg luftet denne idéen i mars i fjor:
   Eget domene på webben, levert med nøkkelen i døra (og evt. kobling til Bloghog) ?.
   Det ble ikke akkurat noen kioskvelter så jeg parkerte arbeidet. Men i jobbingen med førsteutkastet så jeg at minste motstands vei var en der innlegg postet på den eksterne bloggen dukket opp med utdrag i veikrysset linket til innlegget i den eksterne bloggen. Under utdraget ville det være en teller for antall kommentarer + dropdownliste med de enkelte kommentatorene sin avatar (+utdrag) sortert lifo.
   Alle data lagres på den eksterne bloggen. Det eneste bloghog lagrer er utdrag av innlegg og kommentarer + autentiseringsdata (å speile to blogger på hver sin database krever såpass mye utviklingsarbeid at det ikke lar seg rettferdiggjøre med det brukergrunnlaget som finnes).
   Dette lar seg ordne med en plugin på den eksterne bloggen. For min del begrenser det seg til WP-blogger ver- 4+. Orker ikke sette meg inn i nittygritty for joomla og komla og alsken annet.

   1

Legg igjen et svar