Juhuu :) !

jgjgjgEtter at forsiden ble etablert har Google Adsense godkjent www.bloghog.no som reklamedistributør.  Dermed er det slutt på bloghogs reklamefrie epoke og det er egentlig like greit.

I løpet av noen dager nå så vil forsiden, veikrysset og de enkelte bloggene få headere med reklame for alskens.  Dette er reklamer som styres av googles systemer og det betyr at den enkelte besøkende vil få se reklamer tilpasset sine egne interesser, sånn noenlunde i alle fall.

Avhengig av hvordan det går vil det senere bli vurdert å innføre en betalordning for de som ikke vil ha reklame inne på bloggen sin.

adsense-1

 

4
 
 
 
 

9 Responses

  1. Det blir uansett ikke som på tv der programmer avbrytes med reklame på tredobbelt volum, eller schwære animasjoner som hopper og spretter i brede randsoner på skjermen.

   Eller som på blogg.no *GRØSS* Det de har gjort der ser mer ut som en reklamebrosjyre med små innslag av blogg her og der. Totalt på trynet, og såpass at jeg faktisk håper at det straffer seg. Totalt respektløst mot bloggerne der

   Første mål er at Bloghog med dette skal bli selvdrevet, og drømmen er å få såpass trøkk på det at portalen kan flytte inn på egen (dedikert) råsterk server med flere terabytes diskplass. Med slikt utstyr vil det være mulig å tilby en drøss andre tjenester som i dag ville knelt vår webserver. Webhotellet i dag blir som en buss å regne i forhold til en ehhh … trimma Tesla mmmm :)

   4

  1. Ja det der var et herk. Prinsippet måtte nødvendigvis være at “det ikke er så nøye bare det er akkurat” … og det ble et slit. Måling av disk-bytes, fom – tom … et træl både med kode og administrering.

   Slik det er nå så betales gildet via klikk på et reklamebanner her og der, noe jeg, admin har et strengt forbud mot å gjøre. Gjør jeg det er det game over for hele adsense. Ikke engang idirekte oppfordringer til andre om å gjøre det er tillatt…..

   .
   Betaling for å ha reklamefri på egen blogg vurderes, enkelt rent administrativt, men man er i tenkeboksen, samtidig som det ser ut til at leien for reklamespace her stiger etterhvert som google skjønner at dette er en sted med ganske spenstig besøksstatistikk. :)

Legg igjen et svar