Nå skrotes skiftenøkkelen, bl.a.

Den oppmerksomme, innloggede blogger vil se at admin-verktøyslinjen nå også viser i toppen av forsiden og veikrysset.

admiinbar-1Dermed skrotes skiftenøkkelen oppe til høyre  skiftenoekke-1  så for å komme inn på kontrollpanelet fra forside eller veikryss må heretter admin-verktøyslinjen brukes til det.

Avataren oppe til høyre forsvinner også.  Den er selvfølgelig bare synlig for den enkelte, innloggede uansett og da trengs ikke mer enn den som viser i høyre enden av admin-verktøyslinjen.

Det jobbes altså med å legge om headerne.

 

4
 
 
 
 

7 Responses

  1. Ja, idéen var at det skal dekke utgiftene for portalen, men det ser det ikke ut til at det gjør på langt nær. Uten klikk på disse reklamene blir det sparsomt med inntekter, for å si det mildt. 70 kr/mnd (og synkende) dekker omtrent ingenting. Jeg mener også å merke en nedgang i trafikken etter denne innføringen, så jeg vurderer sterkt å kansellere hele reklameprosjektet og innføre halvårsavgift igjen.

   Gratis er beklageligvis ingen opsjon lenger :(

   1

  1. Det betyr at du har en ulest melding. Holder på med en utvidelse av adminmenyen i toppen så du var nok inne mens arbeidet pågikk. Samler alle bloghogfunksjoner under “Privat” linken der.
   Skal dessuten bort fra tiggerkoppen og heller la folk kjøpe seg fri for reklame, og også automatisk handle mer lagringsplass.
   Meldingssystemet skal også få en ansiktsløfting.
   Kommentarredigeringen også.
   Disse greiene er ikke ferdig før i morgen, men det er bare å sjekke det opp.

 1. Da får jeg vente til i morgen, for fortsatt går det over til å logge meg inn, men det går slett ikke, selv om det nå står privat foran den meldingen nå???? Jeg må logge ned og logge inn på nytt. Ja, ja, det blir nok finfint bare du er klar. God natt fra meg :)

  1. Årsaken er wp systemets sikkerhetskontroll som stopper forsøk på å gå inn på kontrollpanelet via menylinkene hvis brukeren,
   i “Brukere->Din profil” har lagt inn “nettsted” med en ‘/’ på slutten.

   eks: http://nick.bloghog.no/

   Nervøs sak det der 😛

   Jeg fjernet den slashen for deg og det burde funke for din del nå.

   Dette kommer til å ordne seg av seg selv for alle, i morgen etter frokost :)

Legg igjen et svar