There is no such thing as a free lunch, mm (viktig)

I løpet av november 2014 blir det (gjen)innført betaling her på Bloghog.  Reklameinntektene er så minimale i forhold til utgiftene at de i praksis ikke betyr noen ting, så gratis er byebye.

For allerede registrerte bloggere som enda ikke har brukt opp de opprinnelige 100mB lagringsplass for bilder er det bare snakk om en liten årsavgift (se nederst).

Muligens vil dette ha en innvikning på tekstproduksjonen her på bruket, men det får stå sin prøve.  Det er nok av eksempler på webtjenester som har reklame og i tillegg en aviftsordning,  og nå også Bloghog.

Betaling ved den nye ordningen vil bli registrert automatisk så det produktet man bestiller vil bli levert i samme øyeblikk som innbetalingen har gått i orden via PayPal.

All betaling gjøres enkelt via Privat->konto linken som vil dukke opp når dette lanseres.

 

Produktliste


Lagringsplass for bilder:

For nye blogger er denne på 10mB.  Utover dette må plass leies.  Prisen er 30 kr/år for 100mB (minste) opp til 200 kr./år for 1gB.  Over dette er prisen 20 øre pr.mB/år.

NB ! For allerede registrerte bloghog’ere: Avgift for forbrukt lagringsplass under 100mB vil ikke bli krevd.  Utover dette vil det bli gitt 10mB ekstra.

NBNB! De 500 mB som Cloudinary gir er selvfølgelig gratis

 

Reklamefri:

Det blir mulig å kjøpe seg fri for reklame.  Prisen er 25 kr/mnd.

Reklamefri innebærer at ens egen blogg blir reklamefri for alle og for en selv blir hele Bloghog reklamefri.

 

Nyregistrering (ja, det vil bli åpnet for det igjen):

Opprettelse av ny blogg er gratis, men adgang til kontrollpanelet gis ikke før engangsavgift på 50 kr er innbetalt.  Betales ikke engangsavgiften innen 14 dager etter opprettelse slettes (den tomme) bloggen.

Å registrere seg som kommentator er selvfølgelig gratis.

 

Bompenger i veikrysset/på forsiden:

toll-boot

 

For at innlegg og kommentarer på en blogg skal bli synlige i veikrysset og på forsiden kreves det en årlig avgift på 50 kr.

I god forretningsånd vil det bli gitt 14 dagers frist etter  forfall av plassleie.  Systemet vil automatisk sende påminnelse (en gang) via mail etter forfall.

 

 

1
 
 
 
 

25 Responses

     1. Det kom ikke noen sånn knapp. Det sto på engelsk sånn ca “du blir nå sendt tilbake til Galleri Erde. Hvis det ikke skjer innen ditt og datt sekunder, kan du trykke på linken under” eller noe sånt. Og så ble jeg sendt tilbake til sia jeg gikk ut fra, så jeg skjønte lite. Men så lenge det ordna seg, så ordna det seg :)

  1. Du finner det på kontrollpanelet, under Bloghog->Konto, eller oppe i verktøylinjen; Privat->konto. På den siden som kommer opp krysser du av for bompenger (f.eks) og så på “Start Betaling” -knappen. Da kommer et paypal vindu opp. Så er det bare å betale den summen som kom opp (f.eks. 50), og etterpå, inne på paypal klikker du så linken “tilbake til Galleri Erde”.

  1. Beklager, en glipp der. Før “Start Betaling” -knappen blir klikkbar må man krysse av for bompenger evt. ekstra diskplass i listen under “Forfall”.

   Systemet får på den måten registrert hva som betales for. Dette vil endres når Bloghog har fått rigget produktvalglisten inne på selve Paypal.

   PS: husk å klikke “tilbake til Galleri Erde” linken hos Paypal etter betaling.

 1. til:Effjusikay
  Du gjorde alt riktig, og transaksjonen fra Paypal kom i retur og ble stashet i hogbase *dult!* butt, … nåj det dej tullete systemet til sjefn skulle kjediteje din konto så bøgga det ut hihih *dult!!* … *kremt* Dette skal ordnes ganske snart, og i god tid før 25-26 nov. :)

  1

Legg igjen et svar