Slette revisjoner

For innlegg der du har gjort flere oppdateringer vil du, under innleggseditoren se en liste over revisjonene som er lagret.

I de aller fleste tilfeller har man ikke bruk for mer enn den siste revisjonen, og snaut nok det.

For å spare plass kan du derfor bruke opsjonen som du finner under revisjonslisten.

Krysser du vekk ‘behold siste revisjon’ vil alle revisjonene for innlegget bli slettet.

 
 
 
 

Legg igjen et svar