Jeg er ikke synlig i veikrysset !

Veikrysset er en plugin til WordPress, levert av Gallerierde Code & Art. Den finnes inne på dashbordet,  Plugins->Installed Plugins.

Plugin navn er the Junction, Den finnes i to versjoner, klikk Activate for  Version 1.2.


Hvis ikke det allerede er gjort så lønner det seg å gå inn på Users->Your Profile.

Som Website, en side nedover der,  oppgir du url’en  til sitet ditt (http://ditt-nick.bloghog.no).  Husk “Update” …

 

 
 
 
 

4 Responses

 1. 2Heisann,
  Prøvde å aktivere “The Junction”, men fikk denne feilmeldingen :
  “Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /home/nilssceh/public_html/wp-content/plugins/facebook/admin/settings-app.php on line 163”

  1. Den var ny. Meldingen relaterer seg til en wordpress modul (ikke bloghog). Sjekker det nå.

   Ser det krasjer i admin-segmentet av koden, på ymse steder, uansett hvilken det av dashbordet jeg prøver å laste. Kan se ut som det årsaken er en av Facebook/Jetpack eller temaet du har valgt. Denne feilen har tidligere ikke blitt sett på denne portalen.

   Dessverre ser det ut som dette krever inngrep som gjør at jeg blir nødt til å resette passordet ditt (sender det nye på email) og også tilbakestille enkelte deler av oppsettet ditt. NB! ingen innlegg, kommentarer eller bilder vil bli berørt.

   MEN, i tråd med prinsippet om enhver bloghogers suverene autonomitet kan jeg ikke starte på dette før jeg har fått ok av deg, her. … Så slipper du bl.a. opplevelsen av total bakoversveis når du forsøker å logge inn med ditt gamle passord.

  2. Du er nå synlig i veikrysset (jeg oppdaterte ditt innlegg med et ekstra mellomrom) og dashbordet ditt fungerer etter alt å dømme normalt igjen.
   Det jeg har gjort er å fjerne jetpack sin “link to facebook” i ditt sett av opsjoner i databasen.

   Det skjer ugreie ting med de der facebook greiene. Eksempelvis kan jeg under skrivefeltet her se at kodeks: Du kommenterer med bruk av din Hansen ner i gaten konto.”. …I think not.

   Dette er feiltilstander jeg ikke kommer til å gjøre noe med, med mindre FB eller noen tilstøtende syndere fører meg opp på lønningslisten.

   Jeg legger også merke til at kommentaren jeg netopp leverte på ditt siste innlegg ikke dukker opp på siden din, selv om den er å finne i veikrysset (som er kodet ihht strikte WP standarder). Klikker jeg på kommentarlinken (til ditt site) dukker imidlertid kommentaren opp etter at nettsiden har “rikosjettert” litt rundt omkring. Facebook/Wordpress ser ikke ut til å være en helt liketil kobling på det nåværende tidspunkt.

   Om ikke lenge kommer jeg til å introdusere WP 3.8 her på portalen, men først etter å ha minimalisert muligheten for å oppleve overraskelser som den du har fått. Muligens vil det kunne avhjelpe det ovennevnte.

Legg igjen et svar